Distriktsansvarig säljare

Sökes till Stockholm

Hos oss på Swerock får du vara med och bygga framtidens samhälle. Med stort kunnande, personligt engagemang och hållbarhet i fokus driver vi utvecklingen och gör byggandet lite enklare. Här finns plats för dina idéer och utrymme att växa. Vill du vara med?

Vi söker nu:


Distriktsansvarig säljare 
inom Grus & Berg för Region Mellersta

Vi söker en distriktsansvarig säljare inom Grus & Berg till Region Mellersta för Stockholm, Uppsala och Södertälje. Vi ser stor potential i marknaden och kan därför erbjuda dig en spännande och utvecklande roll i ett företag i stark tillväxt inom PEABkoncernen. 

Ditt dagliga arbete kommer präglas av att vara ute på fältet och bygga relationer med människor i vår bransch. Region Mellersta är en region som har ett stort inflytande över sin lokala verksamhet. Vi är en arbetsgivare med bra förmåner som tar hand om våra anställda, där varje medarbetare kan utvecklas vidare i företaget. 

Arbetsuppgifter
Med stort fokus på försäljning bearbetar du nya och befintliga kunder i ditt distrikt. Som distriktsansvarig säljare för SWEROCK representerar du hela PEABkoncernen och är lyhörd för alla affärsmöjligheter oavsett segment. Du håller dig uppdaterad med marknaden, gör säljprognoser och jobbar mot en budget. Du rapporterar till arbetschefen för Stockholm/Uppsala.

Din profil
Vi söker dig som är en utpräglad nätverksbyggare med lokal förankring som gillar att skapa nya varaktiga kontakter och affärer med kunder. Du har erfarenhet från bygg- & anläggningsbranschen som säljare, entreprenör eller leverantör.

  • Dokumenterad erfarenhet av försäljning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska muntligt och skriftligt
  • God IT-vana
  • Innehar B-körkort


Meriterande är teknisk utbildning gärna inom bygg & anläggning.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Placeringsort: 
Stockholm med lämplig bostadsort i distriktet.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Rahm 073-3847431 Ansökan skall sändas till thomas.rahm@swerock.se.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast 2018-12-21.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2018-12-21

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1000. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Thomas Rahm

Telefon: +46 733847431
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.