Arbetsledare

Sökes till Gävle

Har du erfarenhet av mark och anläggning? Är du driven och trivs du med att motivera andra? Vänta inte med att söka tjänsten som Arbetsledare!

Om tjänsten
Arbetsledarna inom Peab Anläggning AB biträder platscheferna med ledning av projekt, planering, beställning av material, arbetsberedning och uppföljning av det dagliga arbetet.
Du är en lagspelare som trivs med teamarbete, har lätt för att prioritera och arbeta strukturerat. Då arbetsområdet är Gävleborg kommer tjänsten innefatta resor.

Kravprofil
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet från anläggningsbranschen. Intresse att lära sig att jobba digitalt och B körkort är ett krav.

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi ser att du är en naturlig ledare som är självgående och trivs med att leda samt utveckla och motivera människor runtomkring dig. Du står bakom och handlar i enighet med fattade beslut, mål och riktlinjer. Du har förmåga att överblicka helheten och har en ekonomisk medvetenhet i ditt sätt att tänka och agera i arbetet.

Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2018-12-17

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Mari Palm, HR Partner

Telefon: 072-533 78 04

Stefan Söderholm, projektchef

Telefon: 073-337 59 28
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.