Arbetsmiljösamordnare

Sökes till Göteborg

Peabs affärsområde Industri behöver förstärka sin organisation inom arbetsmiljö. I arbetet ingår även uppgifter inom kvalitet och miljö. Du kommer främst att vara ett stöd åt Swerocks verksamhet t ex i samband med tillsynsbesök, genomföra interna revisioner, informera/utbilda våra medarbetare om nyheter och förändringar samt tillsammans med andra i KMA-organisationen utvärdera och utveckla vårt ISO-certifierade verksamhetsledningssystem. 

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom arbetsmiljö, eller på annat sätt förvärvat goda kunskaper inom området.

Du ska kunna arbeta självständigt, vara noggrann, kunna utrycka dig väl i tal och skrift, ha god datorvana samt tycka om att skapa goda relationer. Tjänsten innebär en del resor, så körkort är ett krav.

Rekrytering sker löpande, så ansök redan idag!

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2018-12-16

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Susanne Björklund, KMA-chef

Telefon: 0733-84 75 62
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.