Biträdande controller

Sökes till Ängelholm

Om tjänsten

I befattningen som biträdande controller arbetar du i nära samarbete med vår controller och den övriga verksamheten. Detta är en varierad och spännande roll där du kommer att vara behjälplig med ekonomistyrning, prognoser, analyser och operativ rapportering. Arbetsuppgifterna består bland annat av:

  • Arbeta nära verksamheten och vara ett viktigt stöd i den ekonomiska uppföljningen
  • Systemsupport avseende workflow-systemet OPTO samt affärssystemet ERS (Axapta).
  • Vara ett stöd i prognosarbetet
  • Utbilda och arbeta för ökad ekonomisk kompetens bland medarbetare
  • Medverka i projektutveckling och företagsförvärv
  • Samordning av rapportering 

Om dig

Vi söker dig som har en ekonomiutbildning från högskola eller YH. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning. För att lyckas i rollen som biträdande controller söker vi dig som är flexibel, har hög servicegrad, är strukturerad, framåt och har förmåga att påverka och övertyga.

Vårt erbjudande

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-01-06

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, elinstallation och genom Glacell även solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Maria Ericsson, Controller

Telefon: 0733-84 77 97
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.