Formsnickare

Sökes till Göteborg

Dags för oss att bli fler formsnickare i Göteborg med omnejd. Vi söker dig som har flera års erfarenhet inom ditt yrke, positivt om du har jobbat inom industrin sen tidigare, men detta är inget krav. Vi söker helt enkelt dig som är en duktig formsnickare med erfarenhet av armering och betongjobb.

Du som person ska vara händig och praktiskt lagd. Utmaningar och nya kunskaper är något du gillar. Noggrann, flexibel och serviceinriktad är andra ord som beskriver dig väl. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp och har ett intresse av att förbättra avdelningens arbetsmetoder och processer.

Krav för tjänsten:

  • Yrkesbevis alt. flerårig erfarenhet från branschen
  • Körkort B

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2018-12-16

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Emma Olausson, HR

Telefon: 0733-37 33 45

Kent Fredriksson, Platschef

Telefon: +46 733 33 93 40
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.