Key Account Manager - KAM

Sökes till Stockholm

 Vill du bidra till att stärka Peab Byggservice varumärke på den svenska byggmarknaden? Sätter du alltid kunden i fokus? Då tror vi att du kan vara vår nya kreativa Key Account Manager.

 Vi på Peab Byggservice brukar kalla oss för Sveriges närmaste hantverkare. Vi har en unik ställning på den svenska byggmarknaden i segmentet renovering, ombyggnad, service och rådgivning. När vår nuvarande KAM slutar hos oss, söker vi hans ersättare. Som KAM bildar du, tillsammans med våra distriktsansvariga och övriga kontraktsansvariga, teamet som vinner, vårdar och utvecklar våra strategiska kunder (som ofta är rikstäckande). Vi erbjuder en helhetslösning för våra kunder där vi även stöttar oerfarna kunder att bygga säkert och enligt önskemål. Du är kontakten mellan kunden och vårt entreprenadteam och följer upp både avtal och projekt.  

Beskrivning av tjänsten

 • Förse våra Rikskunder, (både inom offentlig och privat verksamhet)  med kostnadseffektiva, kvalitativa och värdeskapande lösningar för att tillgodose deras behov av bygg- och servicetjänster.
 • Ansvara för samordning av anbudsarbetet; kalkyler, förhandling och kontraktsskrivning.
 • Skapa strategier och marknadsplaner.
 • Förvalta/utveckla befintliga avtal, utveckla nya koncept och produkter.
 •  Hantera löpande frågeställningar från våra rikskunder som inte hanteras ute i verksamheten
 • Implementera nya avtal.
 • Kund/marknadsmöten med rikskunder (söka nya kunder och underhålla befintliga).
 • Avtalsadministration samt anbudsadministration.
 • Du ansvarar för dina kunders avtal med indexuppdateringar, avtalsuppdateringar och uppföljning med NKI-relaterade aktiviteter.

 Din profil    

 • Du har en akademisk examen eller motsvarande inom ekonomi, marknad, och teknik.
 • Vi ser gärna att du har erfarenhet från byggbranschen för att på bästa sätt kunna hjälpa kunden och möta deras behov, hitta rätt byggteknik samt ta hänsyn till lagkrav.
 • Det är naturligt för dig att göra det lilla extra för kunden och du har lätt för att skapa goda relationer.
 • Som person har du ett säljande, tillmötesgående och förtroendeingivande sätt.
 • Du har lätt att planera och strukturera ditt arbete.
 • Du är affärsmässig och ett ekonomiskt sinne.

 Övrigt

Peab Byggservice har som målsättning att vara en långsiktig, hållbar och värderingsstyrd samarbetspartner till sina kunder, och där är rollen som KAM oerhört viktig.

Tjänsten innebär mycket resande och flexibla arbetstider. Du har stor frihet att själv utforma och lägga upp ditt arbete.

Du rapporterar till  Regionens Marknadschef. Utgångspunkt för tjänsten är med fördel Stockholm eller någon större ort i Mälardalen

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2018-12-16

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Magnus Brandt

Telefon: 0733-37 29 31
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.