Platschef för kran och anläggningstransporter

Sökes till Malmö

Det går bra för oss och vi söker därför efter dig som vill fortsätta att växa tillsammans med oss!

Om tjänsten 

Tjänsten som platschef för våra kran- och anläggningstransporter innebär att du har en marknadsinriktad roll med ansvar för drift och ekonomi. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat fortsatt utveckling av våra transporter samt planering och genomförande av kund- och marknadsbearbetning. Till dina arbetsuppgifter hör:

  • Övergripande ansvar för drift, försäljning och ekonomi
  • Aktivt arbete med marknadsbearbetning
  • Kontaktperson gentemot kunder och anslutna åkeriägare

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi söker dig som är en entreprenör inriktad på att göra affärer och uppnå bra resultat. Som person är du driven, strukturerad och tar dig an arbetsuppgifter med stort engagemang samt har lätt för att skapa nya kontakter. Du kommer att spela en central roll för lagkänslan på arbetsplatsen och har därför lätt för att motivera och trivs i ledarrollen.

Kravprofil

Vi söker dig som har erfarenhet och kunskap om transportbranschen. Har du erfarenhet från chefsbefattning i liknande roll är detta meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-01-06

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1000. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Mattias Nilsson, arbetschef

Telefon: 0722 04 96 11
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.