Elektriker

Sökes till Stockholm

Är du elektriker och söker ett arbete med spännande arbetsuppgifter och eget ansvar? Vi på Lambertsson i Frihamnen söker fler engagerade kollegor, är du vår nya medarbetare?

Om rollen

Vi söker elektriker till Lambertsson El, där du främst att arbeta med tillfällig el för bygg- och anläggningsindustrin. Du arbetar tillsammans med ett team elektriker som är ute och hjälper våra kunder med olika elinstallationer. Arbetet innebär även viss service och underhåll av elutrustning i vår verkstad. Även beredskap/jour förekommer.

Om dig

Du har en 3-årig yrkesutbildning inom el och har tidigare erfarenhet av att arbeta som elektriker. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi söker dig som har förmågan att ta egna initiativ och att arbeta självständigt. Du kommer att ha mycket kundkontakter, därför har förmågan att skapa goda relationer och att vara serviceminded är av stor vikt. Du trivs även med att arbeta i grupp och bidrar till en god arbetsmiljö.

Vårt erbjudande

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2018-12-25

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Karin Olsson, Depåchef

Telefon: 0707-70 73 36
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.