Maskinförare

Sökes till Skåne

Till vår entreprenadverksamhet i Syd söker vi fler engagerade maskinförare med ett genuint intresse för branschen.

Om tjänsten
Vi söker efter yrkesskickliga maskinförare med förarbevis som trivs med frihet under ansvar samt uppskattar arbetsglädje på jobbet!

Som person är du självgående, engagerad samt tycker om att skapa goda relationer med både medarbetare och kunder.

Arbetsområdet är främst Skåne men kan sträcka sig till både Halland, Småland och Blekinge. Tjänsten är på heltid med tillträde snarast.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2018-12-31

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1000. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Peter Andersson, arbetschef

Telefon: 0733-847302
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.