Platschefer till Region Bygg Bostad Väst

Sökes till Göteborg

Vi söker efter fler erfarna Platschefer till våra arbetschefsgrupper inom Region Bygg Bostad Väst.

Arbetsuppgifter
Platschefen har en central roll i projektens utförande. Du driver självständigt dina projekt från planering och beredning till färdigt bygge. Du ansvarar för kvalitet, ekonomi, planering och personal i projekten. Du är den som skapat ett gott arbetsklimat för samtliga som ingår i ditt team.

Utbildning
Civil-/Högskoleingenjör eller motsvarande förvärvad kompetens.

Kompetensprofil 
Vi söker dig med erfarenhet som platschef från byggproduktion. Du har goda kunskaper inom projektekonomi. Har du erfarenheter från kalkylarbete är det en merit. Din samlade erfarenhet och dina personliga egenskaper som ledare är mycket viktiga för oss.

Personliga egenskaper
Dina ledaregenskaper är goda och du är bra på att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen. Du är affärsinriktad, strukturerad, målinriktad och entusiasmerande till din läggning. Som person är du stabil och har en god förmåga att hantera stressiga situationer.   
Arbetet innebär ett stort ansvar och stora möjligheter att påverka projektens resultat och lönsamhet. I Peab kommer du också in i ett företag som aktivt satsar på att erbjuda medarbetarna utbildning och personlig utveckling.

Vi erbjuder
Hos oss erbjuds du en plats i en stabil och trygg organisation. Vi tänker långsiktigt och är måna om vår personal.
Vi satsar på vår personal och tycker att det är viktigt med kompetensutveckling.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-01-08

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Åsa Bergkvist, Personalchef

Telefon: 031 7008589
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.