Entreprenadingenjör

Sökes till Helsingborg

Peab Asfalt AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt.

Vi expanderar och söker därför efter en entreprenadingenjör till vårt team!

I rollen som entreprenadingenjör får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, personlig och har entreprenörsanda! 

Om tjänsten

Som entreprenadingenjör hos oss är du en nyckelperson med gedigen kompetens inom entreprenadjuridik. Du är med i ett tidigt skede av våra affärer för att säkerställa att vi levererar projekt med hög kvalitet och lönsamhet. 

Du har ett nära samarbete med arbetschef, platschefer och arbetsledare ute i produktionen. Du agerar sakkunnig inom området under hela anbudsförfarandet och ansvarar för granskning av handlingar, kalkylering, anbudsförslag samt uppföljning. Du har en central roll i kalkylarbetet med planering, inköp och kontraktadministration. Du är även involverad och stöttar produktionen i kontakt med kunder.

Som entreprenadingenjör får du möjligheten att arbeta självständigt, utvecklande och med varierande arbetsuppgifter.   

Du rapporterar till arbetschefen på Peab Asfalt.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är engagerad, prestigelös och driven. Du arbetar strukturerat och är noggrann. Vi ser gärna att du har en gedigen bakgrund inom anläggning och/eller asfaltbranschen. Krav är att du har goda kunskaper i AMA, AB04 samt ABT06. 

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-02-28

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 Mdr. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid Nasdaq Stockholm. Peab Asfalt är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Pär Nilsson, avdelningschef

Telefon: 0733 84 85 91
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.