Installationsprojektör EL/VVS, El eller VVS

Sökes till Göteborg

Vill du arbeta i tidiga projektskeden och delta i centralt strategiskt utvecklingsarbete gällande installationsteknik? Vi erbjuder en unik chans att utvecklas som installationssakkunnig i en roll som har fokus på projektstöd i tidiga skeden. Du kommer ingå i en central grupp och även delta i arbete med affärs- och leverantörsutveckling. Du får möjlighet att lära känna stora delar av Peabs byggverksamhet och fördjupa dig inom installations- och byggteknik tillsammans med några av Sveriges främsta specialister inom sina områden.

Peab söker nu projektörer som ska vara en del i uppbyggnaden av en central teknikavdelning som erbjuder operativt stöd till byggprojekt från tidigt utvecklingsskede till uppföljning och utredning under driftskedet. Rollen ligger inom Peabs byggverksamhet, Verksamhetsutveckling & Produktionsstöd. Enheten består totalt av ca 35 medarbetare och fungerar som ett specialistteam, som både driver strategiska utvecklingsfrågor och agerar expertstöd i byggprojekt.

Om arbetet
Operativt projektstöd är centralt i tjänsten. Detta innebär att stötta projekt i anbudsprojektering, systemprojektering och granskning av detaljprojektering primärt inom byggverksamheten, ofta tillsammans med specialister inom andra specialistområden som energi, fukt och byggkonstruktion. Men även i tidigt program- och systemskede till affärsområde Projektutveckling som driver Peabs egenutvecklade byggprojekt.

Rollen innebär även att vara del i utvecklingen av installationstekniska plattformar, val av strategiska produktleverantörer och medverkan i upprättandet av samarbetsavtal med UE/installatörer och konsulter.

Om dig
Vi vill att du har civil-, eller högskoleingenjörsexamen. Du har erfarenhet från projektering av olika typer av byggnader främst inom nybyggnation.

För att lyckas i rollen bör du ha förmåga att tänka strategiskt och se affärsmässigt på det du arbetar med. Du gillar utmaningar, att reda ut frågeställning och att få saker gjorda tillsammans med andra. Självklart har du ett genuint intresse för installationsteknik.

Övrig information Placering är något av Peabs kontor, men med fördel i Göteborg, Solna eller Malmö. Resor ingår i tjänsten.

Urval och antagning sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2018-12-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Rasmus Öhman, Gruppchef Teknikstöd

Telefon: 0725 33 42 98

Ulrika Torstensson, Personal

Telefon: 0725-334057
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.