Entreprenadingenjör

Sökes till Stockholm

Entreprenadingenjör till Peab i Stockholm

Vi på Peab satsar för fullt och söker nu en ekonomisk och resultatinriktad entreprenadingenjör som vill vara med och bidra till våra projekt i Stockholm, region Öst. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss!

Om dig

Vi söker dig som:

- är utbildad bygg- eller civilingenjör

- har minst tre års erfarenhet av arbete som entreprenadingenjör och prognosarbete, kalkyl och projektekonomi

- har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

- har byggteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet från byggbranschen.

Rollen som entreprenadingenjör kräver att du är ekonomisk och resultatinriktad i ditt arbete. Du driver på för att föra det dagliga arbetet framåt. Vidare är du en kommunikativ person som organiserar ditt arbete så att du kan utföra det så effektivt som möjligt. Det är viktigt att du har ett högt kvalitetstänk och strävar efter att leverera i alla led.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

I övrigt är det meriterande om du har arbetat i en liknande roll tidigare och har arbetat med projektekonomi och inköp tidigare.

Intresserad?

För att komma till vårt rekryteringssystem där du skickar in din ansökan klickar du på "Sök tjänsten" nedan. Vi kommer att påbörja urvalet vecka 32 men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Bergstrand (HR) på telefonnummer: 072-533 52 12 eller via e-post: anna.bergstrand2@peab.se, dock ej under vecka 29-31 då jag är på semester.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-08-21

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 61 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.