Platschef

Sökes till Helsingborg

Vi på Peab Bygg Bostad är i en expansiv fas och behöver stärka upp vårt team med en platschef i nordvästra Skåne. Är du en stabil ledare som är redo för nästa steg i din karriär och som vill driva och utveckla våra projekt tillsammans med oss? Vi är måna om våra medarbetare och arbetar aktivt med mångfald, likabehandling och jämställdhet ute på våra arbetsplatser.


Om tjänsten 
Som platschef hos oss bär du ansvaret för att leda, prioritera och genomföra projekt från början till slut, tillsammans med ditt team. Du har ett nära och dagligt samarbete med ditt team och samtliga stödfunktioner. Ert gemensamma mål är självklart; att skapa effektivitet, god lönsamhet och kundnöjdhet i alla led. 

Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Du som ledare har som uppgift att genom gott föredöme driva och bygga det bästa laget, är engagerad i det dagliga arbetet men även i planeringen på längre sikt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:
•    Personalansvar genom att leda och fördela arbetet med gott föredöme.
•    Ekonomiskt ansvar i projektet, såsom prognoser och ekonomisk uppföljning.
•    Arbets-, miljö- samt säkerhetsansvar inom dina projekt.
•    Att uppnå god kundnöjdhet samt bevara och utveckla jordnära och långsiktiga kundrelationer. 
•    Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn med god lönsamhet.

Kravprofil
För att lyckas i rollen krävs relevant högskole-, YH-utbildning eller några års erfarenhet från likande befattningar inom byggbranschen, och av att ha lett yrkesarbetare och tjänstemän. Du har även haft ekonomiskt ansvar i större byggprojekt. 


Vi ser gärna att du är genuint intresserad av branschen, har ett gediget ekonomiskt intresse, samt att produktionen och dina projekt är ditt största fokus. Du strävar efter att du och ditt team ska prestera och leverera goda resultat varje dag, men också över tid. 


Som ledare är du ett föredöme, även under tidspress, samt löser de åtagande som ligger på ditt bord.


Du har goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift. Körkort B är ett krav.


Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet. 


Kontakt
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta arbetschef Henrik Carlsson, 0733 37 40 58 eller HR-partner Ida Lindahl, 0725 33 33 77.


Vi har semester att ta hänsyn till, därför kommer största hantering av denna rekryteringsprocess ske efter annonsens sista datum.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.


Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-08-21

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 61 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.