Platschef

Sökes till Borås

Vill du ha en avgörande roll i vårt arbete att bygga ett hållbart samhälle? Delar du vår värdegrund att vara jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig? Ta då chansen att söka rollen som platschef hos oss på Peab Anläggning i Borås. Välkommen till region Väst!

Om tjänsten:

Som platschef hos oss kommer du att arbeta med ekonomisk uppföljning, styrning och samordning. I dina arbetsuppgifter ingår att planera och leda produktionen från projektets start till slutbesiktning samt ansvara för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. Du kommer också att driva anläggningsprojekt inom mark, anläggning och betong, ansvara för budget, tidplan, logistik och resurser för dina projekt, ansvara för daglig planering och produktion, ekonomisk uppföljning samt kund- och medarbetarkontakter.

Vi söker dig som:

  • har minst fem års erfarenhet av arbete som platschef, arbetsledare, konsult eller entreprenadingenjör och mark- och anläggningsentreprenader
  • har en eftergymnasial utbildning inom området eller adekvat yrkeserfarenhet
  • har gott tekniskt yrkeskunnande
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • har god IT-vana
  • har B-körkort

Rollen som platschef kräver att du är en person som strävar efter att överträffa mål och förväntningar. Du drar nytta av tidigare data, analys och erfarenhetsåterföring i ditt arbete. Det är även viktigt att du är en person med ett professionellt och affärsmässigt uppträdande i din yrkesroll. Du drivs av att arbeta med spännande anläggningsprojekt och att nå resultat tillsammans med ditt team.

Du är bra på att samarbeta och samverka med andra. Du är även en person med god självinsikt om egna styrkor och svagheter och som uppskattar att ha en stor koncern i ryggen samtidigt som du driver ”ditt företag” i företaget. Du tar aktivt ansvar och vet vad som ska göras utan att fråga eller vänta.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Ansökan och övrig information

För kännedom genomförs regelbundna slumpvisa alkohol- och drogtester för samtliga medarbetare inom Peab Anläggning Väst.

Klicka på "Sök tjänsten" nedan för att komma till vårt rekryteringssystem och söka jobbet som platschef hos oss. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta arbetschef Tom Nordlindh via e-post: tom.nordlindh@peab.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Filip Möller via e-post: filip.moller@peab.se. 

Tillträde: enligt överenskommelse

Omfattning: heltid

För alla våra chefstjänster genomför vi en bakgrundskontroll på slutkandidaterna.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-07-08

Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.